2.12.2012

Here we go !

Pitkän pohdinnan jälkeen uskallaudun astua jälleen kerran tänne ihmeelliseen blogimaailmaan. :) Viime yönä päätin että nyt tai ei koskaan, ja menihän siihen pähkäilyy yli vuosi.. hups !

Aluksi mietin että voisin alottaa tämä semmosella joulukalenteri-tyylillä. Mutta tarkemman mietiskelyn jälkeen, en usko että minun aika riittäis siihen. Tietenki nyt voi miettiä miten mulla sitte ylipäätään on aikaa tälle blogille. Tulin kuitenki siihen tulokseen, että jos alottaisin "joulukalenterin", alkaisin stressaamaan siitä, että pakko saaha tänne joka päivälle jotaki. Nyt ei kuitenkaan ole NIIN suurta paniikkia jos ei joka päivälle ehdi kirjottelemaan. :)

Mutta sitten vähän siitä millanen tämä blogi tulee olemaan. Ajattelin että blogin sisältö tulee pääosin olemaan käsitöitä. Ne on ollu jo pitkään lähellä sydäntä ja niinpä mm. Pinterest on tällä hetkellä suurin inspiraation lähteeni ! :) Mulla on tietokoneen suosikit -kansiossa aika iso läjä kaikkea mitä haluan tehä/kokeille, ja toivottavasti tämän blogin myötä saan niitä myös toteutettuaki.
Käsitöiden lisäksi täällä tulee olemaan postauksia mejän arkisista touhuista ja sen semmoisista. :)

Tähän loppuun voisin sitten hieman kertoa, kuka täällä kirjottelee, eli siis:


Mie olen Hanna, 23vuotta ja asun Rovaniemellä.

 
 
Elämäni suurin rakkaus on oma tyttäreni Sara, joka muuten parin viikon päästä täyttää 1.v. apua !! Aika on menny ihan liian nopeaa :)


Tällä hetkellä opiskelen lähihoitajaksi, ja haaveena olisi tulla lastenhoitajaksi.

Voin tunnistaa itsessäni pienen pienen hamstraajan, mutta osaan kuitenki luopua tavarasta, jos huomaan etten todellakaan tule tekemään sillä mitään.

Kesäisin minusta on ihana kuvata kukkia ja pilviä.


Ja kuten aikasemmin jo mainitsinki tykkään tehä käsitöitä, välillä vaan meinaan olla vähän laiska niiden suhteen, ja mulla onki monta keskenerästä työtä. Mulle on tyypillistä, kuten varmasti monelle muullekkin käsitöiden ystäville, että alotan aina uuen työn enkä malta tehä toista loppuun. :D

Mutta sen pidemmittä lätinöitä luvassa siis kauniita asioita elämän pienistä ja suurista hetkistä.


Tervetuloa mukaan ja toivottavasti viihdytte !

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti