11.1.2013

Perjantai

Taas on viikko menny ja viikonloppu eessä. Siis oikeesti mihin nämä päivät oikeen häviää ?! Vastahan oli viikonloppu ja vasta tuskailin sitä että pitää herätä aikasin..
Tämä viikko oli kyllä aikamoista totuttelua taas aikasiin herätyksiin, ku loman loppu puolella me, myös Sara, heräiltiin joskus puol 10 aikoihin.. Voin sanoa että ei oikeen napannu ku maanantai aamuna kello soi 5.45 !!!

Tämäki päivä on vaan sujahtanu..
Kotona oltiin Saran kans joskus puol viien aikoihin. Vähän aikaa hengailtiin, katottiin telkkua ja peuhattiin sohvalla. Viien aikaan kummanki masut alko huutaan ruokaa joten jääkaapille mars !

 
Sara onki oppinu jo hienosti juomaan nokkamukista, vaikka se aina ihan "oikeinpäin" olekkaan :D mutta eikös se ole pääasia että sieltä edes jotaki saa juotua !
 
 
 
Syöminenki onnistuu jo tosi hienosti, eikä edes olla sitä pahemmin opetettu. Yks kerta annoin Saralle lusikan nii neiti alko vaan lappaan ruokaa nassuun ! :D
 
 
 
Välillä kyllä ne sormetki sinne ruokaan eksyy, mutta eipä se nyt nii vaarallista ole :)
 
 
 
Ja sitte taas mentiin kovaa vauhtia sohvalle leikkimään.
Kaiken lisäksi ruuan jälkeen Sara vaan tepasteli menemään. Välillä mentiin karhutyylillä, mutta eipä kontannu enää tämän illan aikana. :)
 
 
 
Pallonki kanssa käveleminen onnistu oikein mainiosti !
 
 
 
Ja sittehän se on kiva heittää päin näköä !!
reilu peli
 
 
 
Iltapuuroilun jälkeen vesihirmu pääs lemppari puuhiin !
 
 
 
 
 
Sara yritti myös pestä hiukset hanan alla, tosin vähän huonolla menestyksellä :D
 
 
 
Tänään myös huomasin, että mullahan ei oo enää ku pari viikkoa harjottelua jäljellä, ja että pitäis alkaa tekemään näyttösuunnitelmaa, jaiks ! Oon kyllä tykänny hirmusesti olla tuolla päiväkodissa harjottelussa, lapset on aivan ihania ja muut työntekijät mukavia ! Tänään multa myös kysyttiin että voisinko harjottelun jälkeen tehä sijaisuuksia aina silloin tällöin. Hell ya !! :)  
 
Mutta onneksi nyt on kuitenki viikonloppu ja pääsee taas vähän rentoutuun ja nukkumaan edes vähän pitempään ku 5.30 tai 5.45 !! jotenka siis....
 
 
Oikeen ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille !
 


♥ Hanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti