7.2.2014

järjestelyjä

Mulla alko maanantaina harjottelu ja heti eka viikko tottakai aamuvuoroja. Se tarkoittaa siis sitä, että viieltä ylös, kuuelta Saran kanssa lähtiä talsiin päiväkotiin ja seittemäksi pitää ehtiä töihin. Hieman on väsyttäny aamusin, en vaan jotenki osaa mennä ajoissa nukkumaan vaikka tiiänki, että aamun herätyksestä tulee ihan kauhea. Noh eilen sitte ku olin päässy silmät ristissä töihin, soitettiin parin tunnin päästä Saran päiväkodista, että neitillä on 37,7 astetta kuumetta. Eihän siinä muu auttanu ku lähtiä hakemaan neiti hoidosta ja kotia lepäileen. Kotona sitte herkuteltiin Sara kans jätskillä ja kateltiin Late Lammasta. Sen jälkeen neiti haluski jo nukkumaan ja simahti kyllä samalla sekunnilla ku pää osu tyynyyn. Ite nukahin kanssa ja hupsista, tuli siinä sitte otettua 3½ tunnin unet ! :D Illalla sitte innostuinki siivoilemaan pari kaappia jotka pursus tavaraa.

Mikron päällä oleva kaappi oli täynnä kaikkea mahollista sisustus tavaraa, mm mariskooleja, sisustus hiekkaa yms. Välillä sai oikeen varovasti aukoa kaapnovea, ettei mikään vaan tekis yllätyshyökkäystä. Toinen kaappi minkä siivosin on kans keittiössä oleva senkki, jossa mulla on mm. keittiöpyyhkeet, kangaskassit, kirjoja, askartelujuttuja yms. 
Mikron päällä olevasta kaapista otin pahvilaatikoissa olevat esineet pois ja siirsin ne toiseen kaappiin, joka oli aivan tyhjillään sekä muutama maljakko lähti myyntiin. Koriste hiekat siirsin tuohon ruskeaan senkkiin. Lisäksi heitin sieltäki turhia keittiöliinoja ja muita tavaroita pois. Siirsin myös kirjat alemmlle hyllylle, koska tuo välilevy oli vähän notkahanu keskeltä. :)Nyt on taas hyvä fiilis, ku sai nämä kaapit järjestykseen ja turhaa tavaraa taas pois :) Nyt pitäiski sitte vähän siivoilla ja järjestellä paikkoja lisää. Sara onki sopivasti päikkäreillä, niin saan rauhassa touhuilla :)
ps. minun ihana kaveri väsäili mulle tuollasen nimijutskan loppuun, mitäs tykkäilette. ja tottakai siinäki pitää olla pöllö ;) haha !! vielä pitäis kehitellä uus banneri, koska tuo vanha on ollu jo yli vuojen ja nii.. haluttaa jotain uutta :)

2 kommenttia:

  1. On tuo järjestely vaan niin mukavaa kun sen jälkeen tuntuu, että pääkin on taas järjestyksessä :D Paranemisia pienelle! Meilläkin Late lammas on ihan suosikki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta ! Mulla on vielä paha tapa, että tunget kaapit täyteen tavaraa ja sitte ahistaa.. Välillä sitä mietti, että uskaltako avata ovea, ettei kaikki tavarat tipu niskaan :D mutta jospa nuo nyt pysyis järjestyksessä ! :)

      Poista