1.3.2014

Helmikuu: Muistivihko

Tässä olis nyt ensimmäinen muistivihko postaus :) hieman se venähti maaliskuun puolelle, mutta ei kai se nii yhen pävän päälle ole.
Tässä siis asioita ja hetkiä jotka on minun mielestä kauniita.
Enjoy !


Kauneinta musiikkia
Tykkään kuunnella melodisia kappaleita ja etenkin pianon soittoa. Monesti etin youtubesta pianocovereita eri biiseistä ja niitten parissa vierähtää helposti aikaa. Haluaisin myös ite oppia soittaan pianoa.

Rakkain laukku
Tämä laukku on ihan ykkönen !! Se on mulla melkeenpä aina ja en osaa jotenki käyttää enää muita.. Tää on just sopivan kokonenki, ei liian pieni eikä liian iso just perfecto !

Rakkain aarre
Nämä ei ehkä ole rakkaimpia aarteita, mutta ihania silti.. Englannin reissulla tuli käveltyä aika paljon rannalla ja sieltä näitä ihanuuksia tuli napsittua mukaan. Osa kyllä jäi rannallekki, koska laukkuun ei ois mahtunu ihan hirveää määrää :D

Inspiroidun
Tälläki hetkellä minun pää tuntuu räjähtävän ku kävin pitkästä aikaa taas pinterestin sivuilla.. tietenki sieltä löyty kaikkea kivaa ja ihanaa !

Lempipaikka kotona
Kotona tulee eniten aikaa vietettyä sohvalla ja hoxhox me ollaan saatu uus sohva ;) siinä kelpaa kyllä istuskella ja on ihana !!

Kaunein muisto
Kaunein muisto on ehottomasti Saran syntymä <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti