10.2.2013

PeLaSu

Perjantaina ku hain Saran tarhasta, suunnattiin suoraa tietä äitin ja iskän luo. Minun mummi tuli myös mejän kans viettään perjantaita ja saunomaan.
 
Lauantaina kävin aamulla mutkan töissä. Töitten jälkeen juotiin kakkukahvit minun synttäreitten kunniaksi ja tutkailin äitiltä ja iskältä saatuja lahjoja (niistä myöhemmin lisää). Aloin myös tekemään uutta pantaa ja otin rennosti, ku Sara huiteli mummin perässä :D Illalla taas kylvettiin ja käytiin saunassa ja tottakai syötiin herkkupitsaa <3
 
Tänään lähettiin aamupäivällä käymään mökillä minun papan luona. Autoon otin virkkaushommelit mukaan ja sainki aika hyvin tehtyä. Sara nukku meno ja tulo matkan kokonaan. Illalla sainki sitte pannan kokonaan valmiiksi ja tykkään tosi paljon ! Siitä tuli ehkä jopa kivempi ku ekasta :)  
 
Huomenna ois taas koulua, mutta onneksi vasta kymmeneksi, nii saa nukkua vähän pitempään. Huomenna Anttiki tulee taas kotia ja pitäis vähän siivoillakki taas täällä. plaaahhh... Vielä pitäis muutama viikko jaksaa nii ois hiihtoloma ja sais relata oikeen kunnolla (hope so).
 
 
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti