6.12.2013

Lontoo

Huhheijjaaa, nyt vihdoin ja viimein saan tämänki postauksen tehtyä :D Oon yrittäny väsäillä rästiin jääneitä tehtäviä valmiiksi ja jopa yhen olen saanu valmiiksi, whoopwhoop !! Tosin kaks on vielä jäljellä, mutta eiköhän niistäki selvitä :) Mutta sitten siihen meijän ihanaan Lontoon reissuun..
Eli 16.11. meille oli järjestetty Lontooseen matka. Lähettiin aamulla yheksän junalla ja matka kesti about parisen tuntia. Perille päästyä lähettiin heti tsekkaileen nähtävyyksiä ja ekana oli luvassa Big Ben, ja olihan se kyllä iso... Tosin loppupeleissä meijän sightseeing ei ollu mitenkään hääppönen. Nähtiin tosin muitaki nähtävyyksiä ku pelkkä Big Ben, mutta esim. Tower Bridge jäi aivan täysin näkemättä, mikä oli harmi.. Toinen mikä jäi harmittaan oli Buckinghamin palatsi, joka nähtiin tosi tosi kaukaa, enkä alkanu ottamaan siitä kauhiasti kuvia, ku ootin ettän mennään lähemmäksi sitä. Yhen kuvan sain kuitenki napattua, mutta siinäki kuvassa komeilee mukavasti liikennevalot yms.. Palatsin jälkeen suunnattiinki sitte takasin keskustaan, ja sieltä päästiin sitte omille teille. Ensimmäisenä suunnaksi otettiin tietenki joku hyvä ruokapaikka, koska kaikilla oli aivan tajuton nälkä. Syönnin jälkeen lähettiin suunnistaan Oxfrod Street:lle ja kohti Primarkia. Sieltä tuli osteltua hieman jotaki, mutta niistä voisin laittaa ihan oman postauksen sitte ku pääsen kotia. :)


Kaiken kaikkiaan tää reissu oli mukava, vaikka nyt jotkut asiat jäi harmittaan. Loppua kohen kaikki alko olemaan nii väsyneitä, että vähän jo tiuskittiin toisille :D mutta eipä tuo ollu kai ihmekkään, oltiin sentään käveltu koko päivä ! :D mutta voi sitä tunnetta ku päästiin kotia ja sai käpertyä peiton alle <3
Mutta tykästyin kyllä Lontooseen aivan täysin ja ehottomasti haluan käyä siellä vielä uuestaan ! :)

♥Hanna


1 kommentti:

  1. http://isthedaybeforetomorrow.blogspot.fi/2013/12/14-luukku.html blogissani
    ois haaste :)

    VastaaPoista