2.1.2014

Haaste

Jokunen aika sitte sain Inspired by heart-blogin Josbelta eräänlaisen haasteen. Haasteen ideana on nostaa esiin meidät, joilla on alle 200 lukijaa. Näin uuden vuoden kunniaksi päätin nyt vihdoin vastailla siihen :)

Elikkäs: 
 1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
 2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
 3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
 4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa 
 5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut
 6. Kerro kuka sinut haastoi. Ei takaisin haastamista 

  11 asiaa minusta:

  1. Mulla on maailman ihanin pikku neiti, jota rakastan yli kaiken
  2. Viihyn tosi paljon kotona ja minusta on ihanaa olla vain kotona
  3. Tykkään ku koti on siisti, mutta toisinaan olen tosi laiska siivoamaan, ja siksi meijän koti onki välillä ku pommin jäljiltä
  4. Rakastan pöllöjä yli kaiken, ja niitä löytyy multa eri muodoissa paljon :D
  5. Nykyään minun lempiväri on pinkki, vaikka ennen en pystyny sietään sitä
  6. En ole ikinä maistanu tupakkaa
  7. En voi sietää sitä jos peitto on rutussa pussilakana sisällä.. aina ku laitan puhtaan pussilakanan pitäis peiton mennä heti suoraan.. sivuilta sen varsinki pitää mennä pussilakanan saumojen kans suoraa tai muuten en pysty ees koskemaan koko peittoon :D
  8. Olen enemmän kissaihminen ku koiraihminen ja oon jo pitkään halunnu hankkia pienen karvapalleron minun ja Saran seuraksi
  9. Kotona ollessa kuuntelen monesti musiikkia ja hypin/tanssin sen mukaan
  10. Välillä ressaannun tosi helposti, varsinki jos koulutehtävät kasaantuu ja kasaantuu...silloin monesti meen sekasin enkä pysty ajattelemaan selkeästi ja sen takia turhaannun ja luovutan..
  11. Mulle on tosi tärkeä toisten mielipide ja sen takia minun on välillä todella vaikea sanoa suoraan asioita, koska en halua pahottaa toisen mieltä.. Oonki kateellinen niille ihmisille joilla on pokkaa sanoa asioita suoraan, kuten minun veli ja hänen vaimonsa  Vastaukset kysymyksiin:

  1. Miksi kirjoitat blogia?
  Silloin kun päätin alkaa kirjottaa tätä blogia, päällimmäinen ajatus oli, että kaukana asuvat tuttavat ja sukulaiset voisivat seurailla meijän perheen touhuja. Ajattelin myös, että tämän ansiosta saisin tehtyä enemmän käsitöitä ja toteuttaa ideoita, jotka valtaa minun pääkopan. 

  2. Mikä on unelmiesi ammatti/työn kuvasi? 
  Tykkään olla lasten kanssa, joten isona haluaisin olla tarhantäti :)

  3. Oletko tyytyväinen tämän hetkiseen elämääsi, tai millaista muutosta toivoisit? 
   Suurimmaksi osaksi olen tyytyväinen, meillä menee mainiosti Saran kanssa kahdestaan, vaikka alkuun se vähän jännittikin. Meillä kuitenkin on nii paljon ihania ihmisiä ympärillä, jotka auttaa ja tukee tarvittaessa <3 Toisinaan kyllä haaveilen niistä ihanista illoista jolloin sais käpertyä jonkun kainaloon ja olla vaan :)
  4. Jos voisit ostaa yhden asian hintaa katsomatta, mikä se olisi?
  Ostaisin varmaan mulle ja Saralle jonku ihanan talon :)

  5. Mistä haaveilet? 
  T'ällä hetkellä haaveilen siitä, että löytäisin sen ihanan unelmien miehen, jonka kanssa mennä naimisiin ja muuttaa vanhaan rintamamiestaloon(tai rakentaa ite sen tyylinen talo). :)

  6. Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?
  Moni asia on mulle tärkeitä, mutta jos kolme pitää valita nii hmm.. Ensimmäiseksi tulis tottakai Sara, en voi enää kuvitella elämää ilman sitä.. Toiseksi tulee perhe, eli äiti, iskä, veljet perheineen jne. Kolmanneksi voisin sanoa minun ihanaiset ystävät :)

  7. Lempivuodenaikasi ja miksi?
  Jollakin tapaa tykkään kaikista vuodenajoista. Talvi on ihana lumen takia, keväällä auringosta alkaa saamaan lisää energaa, kesällä on ihana ku ei tarvi pukea monta vaatekerrosta uloslähtiessä ja syksyn ruska on jotain nii taianomaista että.. :) Mutta kaikkein eniten kuitenki tykkään kesästä ! :)

  8. Mistä asioista saat voimaa arjen keskellä? Eli mitkä/ketkä ovat voimavarojasi?
  Niin kliseistä ku se voiki olla, mutta kyllä Saran hymy on se suurin voimanlähde. Kaverit on myös niitä jotka osaa piristää ja tsempata silloinki ku tuntuu, että kaikki kasaantuu päälle eikä mikään onnistu. :)

  9. Minne tahtoisit matkustaa ja miksi?
  Jonneki lämpimään olis ihana päästä taas pitkästä aikaa, toisaalta kaipaan jo takasin Englantiin, joten sinne ois myös kiva päästä :)

  10. Millainen olet luonteeltasi?
  Luonteeltani oon melko rauhallinen, monet on myös ihmetelly miten voin olla niin rauhallinen etten hermostu helpolla.. mutta toisinaan taas saatan kiivastua melko nopiaaki, tilanteista riippuen :D Olen myös melko herkkä. Esimekriksi jos jossakin ohjelmassa tapahtuu jotain surullista tai jotain todella romannttista alan itkemään :D nykyään myös reagoin aika vahvasti, jos luen jotain uutista tai katon jotain ohjelmaa jossa on lapsia, ja niille tapahtuu/ on tapahtunu jotain. Esimerkiksi nämä maikkarin kaikki hyväntekeväisyys ohjelma yms. on melko pahoja, varsinki jos niissä on pieni vauva letkujen peitossa hengtyskaapissa. Näitten lisäksi oon myös melko ujo, varsinki uudessa porukassa, mutta kun on vähän aikaa tutustunu nii alkaa juttua tulemaan, joskus myös melko päättömiäki. En myöskään ole hyvä puhumaan omista asioista mulle, tai silleen "syvällisesti". Voin kyllä kuunnella jos toinen haluaa jutella, mutta välillä sekin meinaa ahistaa, koska en tiedä mitä sanoa toiselle..

  11. Mitä toivot joululahjaksi?
  Tämän kysymyksen suhteen oon melko myöhässä, mutta toivoin uutta suoristusrautaa, koska edellinen meni jotenki oikosulkuun. Heti ku töpselin pisti seinään se alko kuumenemaan, vaikka en ollu painanu virtanapista. Nooh onnekseni sain kuin sainki uuen raudan, ja se on kyllä ihana !! :)

  Omat kysymykset:

  1. Mitä odotat vuodelta 2014?
  2. Mikä on mieleenpainuvin muisto lapsuudestasi?
  3. Kaupunki- vai rantaloma ?
  4. Kolme asiaa mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?
  5. Kappale, joka on sinulle tärkeä ?
  6. Uskotko yliluonnollisiin asioihin ?
  7. Mikä on pahin pelkosi ?
  8. Mikä on lempielokuvasi ja miksi ?
  9.Mihin kiinnität ensimmäisenä huomion tavatessasi uuden ihmisen ?
  10. Kumpi on tärkeämpi: luonne vai ulkonäkö ?
  11. Ihanin muisto vuodesta 2013
  Tällä hetkellä en seuraile hirveästi blogeja, joilla on alle 200 lukijaa joten tämä osuus jää hieman vajaaksi :/
   ps. Ihanaa uutta vuotta kaikille !! xoxo
   ♥Hanna

  2 kommenttia:

  1. Klikkauduin taannoin sun lukijaksi, musta nimittäin tuntuu että ollaan käyty sama yläaste! =)

   VastaaPoista
  2. Minustaki jotenki tuntuu että ollaan oltu samalla yläasteella ! :)

   VastaaPoista