5.1.2014

Olohuoneen muutos

Oon jo pitkään halunnu jotain uutta ilmettä kotia. Erityisesti oon halunnu lisää valoa ja vaaleutta tänne, joten tummille huonekaluille haluan sanoa byebye.
Viikko sitte lauantainta suunnattiin äitin ja iskän kanssa kohti Haaparantaa ja Ikeaa. Sieltähän sitte löyty kaikkea ihanaa ja olohuoneestaki tuli taas se ihana paikka, missä haluaa viettää aikaa :)

Olohuone ennen:


Olohuone nyt:


Todellisuudessahan tuo muutos oli lähes pakollinen, tuon Saran uuen teltan takia :D Ihanaaki ihanampi Henna osti tämän neitille joululahjaksi, ja on ollu kyllä kovassa käytössä.. Kaikenlisäksi tuonne saa päivänpäätteeksi kaikki lelut piiloon ! :)
Vielä haluaisin tuon mustan laatikkohyllyn tilalle valkosen tai jonku muun kivan kaapin/hyllyn. Lisäksi pitäis vielä uus sohva hommata jossaki välin, mutta se saa nyt vielä oottaa. :)

Mitäs tykkäilette ? :)

♥Hanna

1 kommentti:

  1. Kiva muutos! Ite tykkään vaan ja ainoastaan vaaleista sävyistä, joten minun silmää ainakin muutos miellytti paljon ;) Mulla on ostoslistalla vaikka ja mitä vielä tänne uuteen kotiin, mutta jotenkaan tuo lompakko ei oo samaa mieltä :D

    VastaaPoista