12.1.2014

Kirppislöytöjä

Hellurei vaan kaikille !

Heti alkuun tässä haluan pyytää anteeksi Josbe ja St. Brigitten, luin teijän jättämät kommenttit, mutta jonku ihmeen ajatuskatkon ansiosta postin ne julkaisun sijaan :D tekevälle sattuu..hyvä minä !!

Mutta viikonloppu on taas hurahtanu ja huomenna taas arki alkaa.. Huomenna mulla alkaa taas koulu ja Saralla tarha. Ei sitte yhtään huvita nuo aikaset aamut melkeen kuukauen lomailun jälkeen, ja kaiken lisäksi meijän rytmit on menny ihan sekasin :D Sara on menny nukkumaan siinä yhentoista/kahentoista aikaan, minä taas siinä kolmen/neljän(!!) aikaan..Sitte ollaanki nukuttu molemmat sinne yhteentoista/kahteentoista :D Nooh mutta eiköhän tämä tästä taas käänny oikeaan suuntaan ku pari aikasta aamua on takanapäin, ja huomenna mulla onneksi alkaa asta kymmeneltä koulu, joten ei ihan niin aikasin tarvi herätä :)

Sitte vähän meijän viikonloppu kuulumisia.. Perjantaina mentiin minun vanhempien luo ja tehtiin tyttövoimin pitsaa ja kateltiin telkkaria. Lauantaina lähettiin äitin ja Saran kanssa kirppiskierroksille ja kyllähän sieltä taas jotain pientä löyty :) Tosi tyhjinä oli kyllä pöyät Vintikissä ja Varastotien kirpparilla.. Kirppisten jälkeen käytiin vielä syömässä ja vähän Sampparissa kiertelemässä.
Illalla mie sitte suuntasin lapsuudenkaverin luo ja sieltä lähettin Amarilloon syömään ja muutamalle drinksulle.. Amarillosta matka jatku Legendaan ja siellä tuliki taas tanssittua kalorit veks ! :) Todella mukava ilta oli taas jälleen kerran <3

Lopuksi vielä esittelyä mitä kaikkea lähti kirppiksiltä matkaan :)

Varastotien kirppis: Nalle Puh kirja 1e, Prinsessakirja 1e, Vilkas kirja 0,50e ja Vintikki: Bambi kirja 1,50e

Minun maatuska perhe sai lisäystä Suomiukkeleilla 0,20e (Varastotie)

Piparkakkumuotteja 2e (Vintikki)

Kynttilänjalka 1e (Varastotie)

Aivan ihana löysä neule 4,50e (Varastotie)


Tämmösiä siis :) Tuo kynttilänjalka varmaan saa jossain välissä uutta väriä pintaan, mutta siitä myöhemmin ku saan päätettyä värin :)

 ♥Hanna

1 kommentti:

  1. Oli kyllä jälleen kerran huippu ilta sinun kans! <3 :D -Ellu

    VastaaPoista