3.1.2014

Torstain touhuilut

Sara tuli tänään taas kotia viikon reissultansa. Viime perjantaina neiti lähti isänsä luo Leville ja sieltä sankarit matkusti Ivaloon papan luokse uuden vuoden viettoon. :) Reissu oli kuulemma tosi mukava, mitä neitiltä siitä kyselin :D ja ehoton suosikki tais olla Tilda-koira, sitä ainaki kotona hoettiin paljon :) 
Tänään me ollaanki Saran kans:

Puhallettu ilmapalloa ja päästetty ilmat taas pihalle. Tämä on neitin mielestä tosi hauska leikki :D ja pitihän sitä itekki yrittää puhaltaa ilmaa palloon :)
Välillä piti myös harjotella akrobaattisia taitoja :D voin sanoa, että äiti ei ihan taivu samanlaisiin asentoihin ku pikku neiti !! :D
Ja tottakai leikitty uuessa majassa :) Tänään laiteltiin sinne  myös tyynyt, jotka ostettiin Saran kummitustädiltä :) Neitin mielestä nuo tyynyt oli aivan ihanat !

Tänään meillä kävi myös kylässä Kaisuli ja Saran kummitustäti Henna, ja voi, että sitä kyynelkanavien vuodatusta ku oli hyvästien aika. Henna nimittäin lähtee huomenna kohti Kanadaa ja asustelee siellä seuraavat neljä kuukautta. Sarahan ei nyt ollu moksiskaan vaan reippaana vilkutti ja sano heipat :D mutta onneksi neljä kuukautta menee nopiaa ja sitten taas nähdään Henna ! :)

Nyt pitäis vielä rustailla viiminen rästissä oleva tehtää ennen koulun alkua... Itellä se onneksi alkaa vasta 13.päivä, mutta mukavahan se nyt ois saaha vihdoin ja viimein pois päiväjärjestyksestä ! :)

♥Hanna

2 kommenttia:

  1. Ihania touhuja :) Milloin Sara on syntynyt? Suloinen neiti on!

    VastaaPoista
  2. Sara täytti nyt 11.12 kaks vuotta ja osaa olla kyllä sulonen ! :)

    VastaaPoista