23.4.2013

Helsinki Day One

Eilen lähettiin meijän luokan kanssa Helsinkiin parin päivän opintomatkalle. Tänään saavuttiin klo 7.05 Helsinkiin, ja siitä alkoki meijän reippailupäivä. Käytiin ihan ensimmäiseksi syömässä aamupalaa Robert's Coffeessa ja sen jälkeen suunnattiin Suomenlinnaan. Suomenlinnan jälkeen mentiin tsekkan Helsingin tuomiokirkko (tottakai) ja sitten käytiin mutka kansallis kirjastossa.Käytiin myös kattomassa monikulttuurikeskus Caisa:ssa näyttely, joka kerto Perusta sekä Näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus Iiris. Päivän päätteeks käytiin vielä Tennispalatsissa Kulttuurien museossa kattomassa kaukaa haettua näyttelyä.
Noin neljän aikaan päästiin sitte hakemaan mejän tavarat rautatieasemalta ja sitte alkoki suunnistus meijän hotellille :D se oli oikein mukavaa ku vettäki alko sopivasti satamaan, eikä tietenkään sateenvarjoja ollu... Pienen suunnistuksen jälkeen vihdoin löyettiin hotelli, ja pästiin vähän lepäileen ennenku taas jatkettiin matkaa syömään ja vähän shoppailemaan :) Nyt ollaan taas hotellilla ja voin sanoa että on vähän väsynyttä porukkaa, ku ollaan oltu liikkeellä klo 7.00-21.00, ja suurimmaksi osaksi kävellen !


Huomenna meijän reissailut jatkuu taas klo 7.00 ja suuntana Espoon Omnia. Ja olipa kivan outoa ku täällä jo kukat kukkii !!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti