14.4.2013

Sunnuntai

Tänään meillä on ollu kyllä niin touhuilu ja reippailu päivä ettäh !! Aamupäivästä alettiin siivoamaan Saran kans, tai no mie siivoilin ja Sara juoksi jaloissa tai katto teletappeja. Ihanaa kuitenki oli että sain imuroia rauhassa, ilman että Sara huutaa kurkku suorana. Kyllä keskusimuri on ihana ja niin hiljanen !! :D Saralla vaan nauratti ku vahingossa törmäsin siihen imurilla ja kauhiana pyytelin anteeksi :D Pyykinpesussa neiti taas oli enemmän ku mielellään apuna, ainaki jonku aikaa.. Yhen aikaan Sara laittoki nukkumaan ja sain ite siivottua loppuun ja vaihettua kettiöön uuen kapan :)

Saran päikkäreitten jälkeen lähettiinki käymään yhessä töissä. Käveltiin koko matka sairaalalta sittarille ja takasin, ja voin sanoa että jalat on vähän muusina :D Sain jopa kaks rakkoa, koska oli vähän huonot kengät, joitten takia minun sukatki kastu.. Tosi kiva kävellä tuolla loskamössössä ilman kumppareita.. Seuraavana minun hankinta listalla on ne hemmetin kumpparit !! Itseasiassa oisin ne tänään käyny ostamassa, mutta oltiin kaupungissa klo 16.10 ja kaikki liikkeet oli menny kiinni klo 16.00....... :D


Aaaww minusta nuo lukot on nii ihania !! Oon kyllä huomannu pari vanhalla sillalla, mutten ikinä jätkänkynttilällä ! Ehkä sitä joskus itekki pääsee tuollasen laittaan jonku kanssa ;)

Kuvat näköjään on todella huonoa laatua, mutta antaa olla... Tänään kuitenki oli aivan ihana ilma ja ihania masemia, vaikka niitä aika monta kertaa onki nähny, haha !

Nyt pitäiski painua unten maille, huomenna meillä ois ergonomian näyttö ja pikkusen meinaa jänskättää :/ Toivotaan että läpi menis ja kortin sais käteen :D


Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti