25.4.2013

Helsinki Day Two

Eilen oli meijän toinen ja viiminen päivä Helsingissä.
Aamulla lähettiin jo ennen seiskaa juna-asemalle ja kohti Espoon Omniaan. Siellä vietettiin päivä PNE-ryhmän kanssa, jossa oli oppilaita eri kulttuureista. Päivän teemana meillä oli lapsen itseilmaisun tukeminen taiteen avulla. Meille opetettiin mm. Vietnamilaisten paperikukkien tekoa, sekä perinteistä Filippiiniläistä tanssia. Aika meni kauhian nopiaa, mutta hauskaa oli ja saatiin tutustua aivan ihaniin ihmisiin ! :)
Kahen aikaan me sitte suunnattiin takasin Helsinkiin, ja siellä meillä oliki omaa aikaa. Käytiin kiertelemässä Forumissa ja Hard Rock Cafessa istuskelemassa. Väsymys oli kova ja ootettiin melkeenpä innolla, että päästään junaan makoileen. Ite nukahin joskus yheksän aikaan ja heräsin puol seittemän aikaan, vaatteitakaan en ehtiny ottaa vähemmälle ku olin jo syvässä unessa, haha ;D
Kotona sitte ottiiki mukava yllätys !!! Nimittäin uuet keittiön kaapit ja tasot ! Nyt kelpaa kokkailla "uuessa" keittiössä :)Kaiken kaikkiaan reissu oli mahtava. Huomenna meillä olis luvassa lääkehoidon tentti, joten loppu ilta meneeki sitte sen parissa..

Loppuun vielä video tuosta Filippiiniläisestä tanssista, jota opeteltiin.
Ihan nuin hienosti me ei vielä vedetty, mutta yritys oli kova, haha ;)
♥Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti