9.5.2013

Eläintarha

Meijän Sara on jokseenki hurahtanu magneetteihin, varsinki niihin jotka on jääkaapinovessa. Oon pari hamahelmistä tehtyä magneettia laittanu vähän alemmas, että neiti saa niillä väkerellä. Yheltä örkiltä se onki jo saanu katkottua jalat ja käet poikki, haha :D


Netissä oon joskus törmänny erilaisiin magneetti ideoihin, ja yks mieleenpainuvimmista on ollu vanhasta palapelistä tehdyt. Niimpä siis tänään väkersin neitille muutaman uuen magneetin, Toivon Torilta löytämästä palapelistä. Tämä ohje on erittäin simppeli, ja aikaa meni ehkä josku 20min kuivumisten kanssa. :)Tähän siis tarvitaan:
  • palapeli
  • pikaliimaa
  • magneetteja
 

Levitin liimaa koko magneetti alueelle, ja sen jälkeen asettelin sen palapelin palaseen. Löysin jonku verran vähän isompiaki magneetteja, ja niitä käytin isompiin palasiin. Annoin liiman kuivata jonku aikaa, niin ettei magneetteja enää saanu helposti ite liikuteltua.


Sen jälkeen magneetit jääkaapinoveen, ja eläintarha on valmis !


Saraki oli innoissaan uusista tulokkaista :)


Hanna

1 kommentti:

  1. Hei täähän on tosi hyvä idea! Kummitytöllä on synttärit tulossa ja sillä on uhmis (kaikki kielletty kiinnostaa), ni omat magneetit keittiön alakaappiin ois aika hauska lahja :)

    VastaaPoista