26.5.2013

Lelukaaos voitettu

Toisinaan Saran lelut on pitkinpoikin kämppää, mikä nyt ei sinänsä haittaa, koska kuuluhaan se elämään. Minua ei ala heti ahistamaan jos palapelit on palasina olohuoneen lattialla, tai tornin osat on keittiössä, muttakun se kaaos jatkuu vielä siivottuaki lelulaatikoissa... Joskus sentään olis kiva saaha seki kaaos  rauhottumaan ja piiloon.
Oon yrittäny metsästää halvalla jotaki kivannäköstä arkkua, johon lelut sais piiloon. Vaatimuksina mulla on ollu että mahdollisiman halpa sekä tasanen päälyosa, ja yllätys yllätys ei niitä ole löytyny. Aina ku on jonku kivan bongannu, nii se on ollu aivan överihintanen, tai kohtuuhintanen mutta pyöreä päälyosa..
Noh eilen sitte kävin hakemassa yheltä facebook kirppistelijältä sellasen simppukkahärpäkkeen, hän kysyi haluaisinko kattoa myös muita myynnissä olevia tavaroita. Hetken aikaa siinä kateltua bongasin aivan ihanan näkösen matkalaukun, joten kysyin heti onko se myytävänä, ja olihan se. Kaappasin sen itelle ja pulitin siitä 5e. Kotimatkalla pähkäilin, että mihin ihmeeseen mie tuon laukun laitan, ja sitte se välähti ! Sehän on oivallinen säilytys Saran leluille ! Heti ku pääsin kotia, oli pakko koittaa, mahtuuko ne kaikki lelut sinne sisälle, ja hyvin mahtu ;) Osan vanhoista vauvaleluista jätin pois ja laitoin myyntiin.

Saran lelukasa ennen...

ja lelukasa jälkeen

ja aina tarvittaessa saa lelut kätevästi laukkuun piiloon :) ♥Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti